top of page

OVER ONS

Delicious food and coffee

Bij Jimmy draait alles om “delicious food and coffee” in een relaxte sfeer.


Qua food kun je terecht voor ontbijt en lunch, ofwel brunch. Ons menu is zo samengesteld dat je alle gerechten de hele dag kunt bestellen. Van een lekker ontbijt om je dag goed te starten tot een uitgebreide lunch. Van fluffy pancakes tot een gezonde salade of de inmiddels classic: crispy chicken burger. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, zo hebben we een broodje aap, kids pancake of een lekkere kindertosti.

We zijn gek op koffie en delen dat dan ook graag met jou. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies om de perfecte koffie voor jou te selecteren uit ons menu. We hebben classics zoals espresso, cappuccino of een latte, maar ook guilty plesures zoals een Malteser koffie met chocola, karamel, slagroom en crashend Maltesers.

Onze standaard koffie is onze eigen koffie. Momenteel een Braziliaanse met mooie noten en chocolade tonen. We hebben ook een wisselmolen waar we diverse andere koffies mee malen. Vraag gerust om het aanbod van vandaag.

In Jimmy Bakery makken we de lekkerste taarten, cookies, slices en natuurlijk cronuts! We maken alles vers in onze eigen keuken. In het weekend bakken we iedere ochtend verse cronuts. Een cronut is een donut gemaakt van croissant deeg. Deze maken we af met een vulling en toppings. Ze gaan wel hard, dus wees er op tijd bij, want op=op.

Over ons: About
bottom of page