OVER ONS

Delicious food and coffee

Bij Jimmy draait alles om “delicious food and coffee” in een relaxte sfeer.


Qua food kun je terecht voor ontbijt en lunch, ofwel brunch. Ons menu is zo samengesteld dat je alle gerechten de hele dag kunt bestellen. Van een lekker ontbijt om je dag goed te starten tot een uitgebreide lunch. Van fluffy pancakes tot een gezonde salade of de inmiddels classic: crispy chicken burger. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, zo hebben we een broodje aap, kids pancake of een lekkere kindertosti.

We zijn gek op koffie en delen dat dan ook graag met jou. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies om de perfecte koffie voor jou te selecteren uit ons menu. We hebben classics zoals espresso, cappuccino of een latte, maar ook guilty plesures zoals een Malteser koffie met chocola, karamel, slagroom en crashend Maltesers.

Onze standaard koffie is onze eigen koffie. Momenteel een Braziliaanse met mooie noten en chocolade tonen. We hebben ook een wisselmolen waar we diverse andere koffies mee malen. Vraag gerust om het aanbod van vandaag.

In Jimmy Bakery makken we de lekkerste taarten, cookies, slices en natuurlijk cronuts! We maken alles vers in onze eigen keuken. In het weekend bakken we iedere ochtend verse cronuts. Een cronut is een donut gemaakt van croissant deeg. Deze maken we af met een vulling en toppings. Ze gaan wel hard, dus wees er op tijd bij, want op=op.

 

TEAM JIMMY HOOG DALEM

Who We Are

Timo meet the crew.jpg

TIMO TRAAS A.K.A GOUDENGOZER

All round superstar dancer

Mijn naam is Timo Aka GoudenGozer.
Een echte allrounder bij JimmyCoffee, ik zorg ervoor dat er altijd en overal een goede sfeer is😁. Ik ben al meer dan twee jaar in dienst bij Jimmy en met heel veel plezier!
Je kan iemand zijn dag echt maken met een goede kop koffie. Dit is iets wat ik dan ook graag doe samen met het team. Hier bij Jimms heeft iedereen passie voor zijn of haar vak. Waardoor we samen elke dag het beste weten klaar te zetten voor onze gasten.
Ben ik een JimmyLover? Uiteraard❤️ Ik kan intens genieten van de pokebowl kip met onze Flat White.
Ik serveer met alle plezier mijn favorite aan jou. Dus wie weet tot snel!😉

Fransisca aug 2021 klein.jpg

MARLOES AKA LOESOE

Bedrijfsleider

Al vanaf de het begin ben ik onderdeel van de JimmyCoffee Crew, met heel veel plezier! Ik kan als barista al jouw koffiewensen waar maken☕. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen bij JimmyCoffee. Zodat jullie optimaal kunnen blijven genieten.Ik ben zelf ook stiekem een JimmyLover ❤️. Mijn all time favorite is het vers belegde broodje Avocadosmash met een gekookt ei en zalm, puur genieten!


Wanneer kan ik jou verrassen met onze JimmyCoffee specialiteiten? See you soon!😁

Anouk aug 2021 klein.jpg

ANOUK A.K.A ANOUKSTER⭐

Barista

Hi JimmyLovers, mijn naam is Anouk aka Anoukster⭐

Al meer dan een jaar werk ik met veel plezier bij JimmyCoffee. Bij JimmyCoffee werk ik als barista achter onze La Marzocco. Waarbij ik streef om elke dag de meest indrukwekkende koffies neer te zetten voor onze gasten☕.

Stiekem geniet ik ook enorm van onze keuken. Met name van onze pancakes.

Wat vind ik het leukste aan het werken bij JimmyCoffee? --> Werken met hoge kwaliteit koffies die ook regelmatig wisselen. Zo is er altijd iets nieuws te proeven😁

Fransisca aug 2021 klein.jpg

FRANSISCA A.K.A. FRANCIEFRANCE

Keukenprinses

Al vanaf dag 1 ben ik onderdeel van het meubilair bij JimmyCoffee. Bij Jimmy zorg ik ervoor dat je optimaal kunt genieten van onze keuken. Van pancakes tot onze vers belegde broodjes. Daarnaast kan je mij zien schitteren in de JimmyBakery. Voor de lekkerste taarten en gebak.
In mijn vrije tijd kan jij mij vinden op het water⛵. Zeilen is namelijk echt een hobby van me en dat doe ik graag! Daarna kom ik graag terug naar Jimmy’s om te genieten van de overheerlijke carpaccio salade met ei a la Marloes.
Wanneer kan ik jouw smaak wegblazen door één van onze JimmyBakery taartjes?🍰

augustus 2021-2.jpg

LINDSEY

Bedieningsmedewerker

nog invullen

Contact
mei-14.jpg

AIMELIE

Keukenhulp

Nog invullen

Contact