top of page

BABYSHOWER

is it a boy or a girl?

Eén van jouw beste vriendinnen is zwanger en jij organiseert de babyshower. Dan moet het wel top worden!

IMG_1712.jpg
Babyshower: About

JIMMY'S BABYSHOWER

LET OP, DIT IS VERNIEUWD

Onze babyshower die we tot 19-01-24 aanboden was exclusief drankjes. We kregen vaak het verzoek dit toe te voegen en met het vernieuwen van ons menu hebben wij ook de babyshower geüpgraded. Heb je voor 20-01-24 gereserveerd voor een babyshower, dan krijg je het pakket waar je voor gekozen hebt bij je reservering. Wil je dit aanpassen naar de "nieuwe stijl", stuur ons een berichtje of bel ons. 

Onze babyshower:
€ 29,50 per persoon
Ontvangst met mimosa's (virgin of gewoon) € 4,50 p.p.
- gluten/lactose/vegan + 2,50 p.p.

Onbeperkt thee; we zetten theepotjes op tafel die we 2 uur lang onbeperkt bijvullen. 

We serveren op tafel om te delen:

  • Tartines belegd met ingrediënten van ons menu

  • Truffelfrietjes

  • bladerdeeg hapjes (zalm en ham/kaas)

  • zoete gebakjes

  • brownie met roze, blauw of gemengde topping

  • pancakejes

  • scone met jam en slagroom

  • yoghurt met granola en honing


Wil je de boel versieren? Geen probleem, kom wat eerder en versier het zoals jij dat wil. tip: een helium ballon aan een gewichtje geeft al een feestelijke uitstraling. Confetti e.d zijn niet toegestaan, dit vinden we weken later nog overal terug ;)

Meer informatie? Gebruik dan het formulier hieronder


De bordjes en toppings zijn roze of blauw, afhankelijk van het geslacht van de baby. Weet je het geslacht niet dan maken we een combinatie van roze en blauw. Geef het geslacht van de baby door bij je reservering​

Babyshower: Text
Babyshower: Text

TIPS

Een babyshower organiseren doe je zo:

SURPRISE:

Je wil de zwangere natuurlijk verrassen met de babyshower. Al zijn ze niet gek en weten ze best wel dat er een babyshower aan zit te komen. Laat een van de gasten een lunch of koffieafspraak maken bij Jimmy. Als ze binnen komen zit iedereen al klaar... SURPRISE!

WANNEER:

De laatste loodjes van een zwangerschap kunnen best zwaar zijn en de kleine kan ook iets eerder bedenken dat het mooi genoeg is geweest. Daarom is 8 a 10 weken voor de uitgerekende datum een fijne tijd voor een babyshower. Om iedereen op de juiste datum bij elkaar te krijgen kan een gedoe zijn. Maak gebruik van en handige site als datumprikker.nl


WIE:

Wie nodig je allemaal uit? Betrek de partner. Vaak laat de zwangere thuis wel vallen wat ze verwacht en wie ze er bij wil hebben. Hij of zij kan je daar wellicht bij helpen. 

CADEAU'S

Er horen natuurlijk cadeau's bij een babyshower. Als je een kindje krijgt heb je heel veel nodig. (inspiratie: babyuitzetchecklist) Maar vergeet de moeder zelf ook niet. Geef haar iets waar ze nu zelf iets aan heeft tijdens de laatste weken van de zwangerschap zoals een leuk boek, een tijdschrift pakket of fijne verzorgingsproducten. 

baby_edited.jpg
Babyshower: Welcome
Linn-1.jpg

CONTACT

Stel hier je vraag.
Reserveren doe je via bovenstaande knoppen

bedankt voor je reservering

Babyshower: Price Quote
bottom of page